Υπηρεσίες μεταφορικής εταιρείας Ιερωνυμάκης

 
 
Μεταφορές & Μετακομίσεις Ιερωνυμάκης Χαράλαμπος
 
 
 
Η μεταφορική εταιρεία Ιερωνυμάκης, που εδρεύει στο Μαρούσι, τον Βοτανικό - Αθήνα, Καματερό παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Έχοντας στη διάθεσή μας έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων, η εταιρεία μας είναι σε θέση να καλύψει άμεσα οποιαδήποτε σχετική ανάγκη προκύψει σε ολόκληρη την Αττική - Ελλάδα.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τη φύλαξη αντικειμένων ή οικοσκευών στις εγκαταστάσεις μας, που είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Μεταξύ των υπηρεσιών που παρέχουμε είναι και οι εξής:

  • Συσκευασία (Αμπαλάζ)
  • Αποθήκευση
  • Παραλαβή και διανομή κατ’ οίκον
  • Μεταφορές από και προς όλη την Ελλάδα
  • Παραλαβή & κατ' οίκον διανομή κατεψυγμένων προϊόντων για τους φοιτητές
 
 
 
 
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΚΡΗΤΗ
 

Συσκευασία - Αποθήκευση οικοσκευών & εμπορευμάτων

 
 
Συσκευασία, Αποθήκευση οικοσκευών & εμπορευμάτων Ιερωνυμάκης
 
 
 
Η μεταφορική εταιρεία Ιερωνυμάκης, με έδρα της το Μαρούσι, το Βοτανικό - Αθήνα, Καματερό, αναλαμβάνει και την συσκευασία των αντικειμένων που θέλετε να μεταφέρουμε, αλλά και την αποθήκευσή τους.

Είτε πρόκειται για μετακόμιση, είτε για μεταφορά μεμονωμένων αντικειμένων, οικοσκευών, εμπορευμάτων κ.ά. το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να αναλάβει την συσκευασία τους, απαλλάσσοντάς σας από το σχετικό άγχος.

Με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό συσκευάζουμε τα αντικείμενά σας έτσι ώστε να μεταφερθούν με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στον προορισμό τους.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τη φύλαξη αντικειμένων ή οικοσκευών στις εγκαταστάσεις μας, που είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα!